top of page

Juni 2021 markeert een mijlpaal in de geschiedenis van Korbeek-Sport: de club wordt officieel erkend als VZW. Met acht oprichters aan het roer willen we een nieuwe wind door de club laten waaien, waarbij verjonging en een vernieuwde visie de basis vormen voor een veelbelovende toekomst.

Bij Korbeek-Sport hechten we veel waarde aan vooruitgang en het behoud van ons warme, familiaire karakter. Onze oprichters, gedreven door passie en toewijding, zijn vastbesloten om de club naar nieuwe sportieve hoogten te brengen. Met frisse ideeën en een hernieuwde focus streven we ernaar om niet alleen een voetbalploeg te zijn, maar ook een hechte gemeenschap te vormen waar iedereen zich thuisvoelt.

Ons bestuursteam staat klaar om spelers en sympathisanten te leiden en te ondersteunen op deze nieuwe weg. We zijn vastberaden om een omvgeving te creëren waarin talent tot bloei komt, waar respect en teamwork centraal staan, en waar plezier en persoonlijke ontwikkeling hand in hand gaan.

We nodigen je van harte uit om meer te ontdekken over Korbeek-Sport, wees welkom op onze jaarlijkse activiteiten en kom zeker een langs op een wedstrijddag. Aarzel zeker niet om contact met ons op te nemen als je vragen hebt of geïnteresseerd ben om lid te worden van deze fantastische voetbalploeg. Samen bouwen we aan een veelbelovende toekomst vol sportieve successen, op en naast het veld!

Bovendien staan we altijd open voor samenwerking met sponsoren die ons willen ondersteunen in het bereiken van onze doelen. Als je geïnteresseerd bent in het sponsoren van Korbeek-Sport, neem dan gerust contact met ons op. We waarderen elke vorm van steunen en kijken ernaar uit om met jou samen te werken. Meer info vind je hier.

 

Sportieve Groeten,

Het bestuur

bottom of page